Деякі сорти з різноманітності баклажанів мають незвичайний грибний смак, який робить їх пікантними, а приготовані з них страви незвичайними. Всі ці різновиди зібрані у спеціальній суміші Mushroom Gourmet, яка давно користується популярністю у всьому світі. Вони чудові смаженими і тушкованими, і просто приготовлені на грилі. Цінуються за високі смакові якості, що широко використовуються в кулінарії. Це суміш яйцеподібних і широко-грушоподібних баклажанів різноманітних яскравих забарвлень, від сніжно-білого до пурпурових і червоних, бузкових тонів і майже чорного насиченого кольору. Ці м'ясисті плоди вагою від 120 до 250 г, позбавлені гіркоти, їхня біла щільна, соковита і ніжна м'якоть містить мало насіння.Сорта цього бренду тривалого і хвилеподібного плодоношення, від ранніх до середньостиглих, з першим збором через 60-70 днів від пересадки. Рослини компактні, виростають у висоту 50-70 см і не вимагають підв'язки,