Кендал рекомендується застосовувати для всіх культур. Завдяки наявності в його складі крім поживних речовин (азоту і калію) особливих органічних добавок (олігосахаридів і фітоалексинів) препарат значно підвищує опірність рослини захворюванням. Регулярне застосування Кендал сприяє приведенню рослини в оптимальний стан, в якому вона краще переносить і долає стреси. Більш того, зміцнюючи стінки клітин рослини, Кендал підвищує природні фізичні бар'єри на шляху хвороб.
Кендал виготовляється на основі органічних компонентів і є комплексом олігосахаридів і амінокислот, які сприяють посиленню ендогенного захисту рослини.
До складу препарату входить особливе з'єднання калію, що підсилює стінки клітин.
Характеристика хімічного складу:
• Олігосахариди - це природні сполуки, що містяться в багатьох рослинах, в тому числі в овочах і фруктах. Під впливом цих ключових компонентів Кендала рослина різко починає синтезувати власні фітоалексини (природні антибіотики), які викликають локальну і системну тривалу стійкість рослини до захворювань.
• Токсини нейтралізуються іншим компонентом Кендал - глутатионом (пептид, що складається із залишків трьох амінокислот - глутамінової, цестеїну, гліцину) і формують з ним нову молекулу. Ці нові неактивні молекули, що містять нейтралізовані токсини, транспортуються в клітинну вакуоль, не завдаючи шкоди рослині.
Рослинні екстракти препарату підживлюють і стимулюють обмінні процеси, що протікають в рослині, посилюючи споживання нею поживних речовин.
Склад:
Загальний азот (N)
|
- w / w 3,0%
|
|
- w / w 0,6%
|
|
- w / w 2,4%
|
Калій (K 2 O)
|
- w / w 15,5%
|
Органічна речовина (олігосахариди, глутатіон і ін.)
|
- w / w 6,0%
|
Органічний вуглець (С)
|
- w / w 6,0%
|
Фізичні властивості:
Зовнішній вигляд
|
рідина
|
колір
|
світло коричневий
|
Щільність (г / см 3)
|
1,29
|
pH (1% водний розчин)
|
5,3
|
Кондуктивно 1 ‰ (mS / cm) 18 ° C
|
0,42
|
точка кристалізації
|
- 5 ° С
|
Кендал інструкція, спосіб застосування та норма витрати стимулятора росту
Культура |
Норма витрати |
Особливості |
Овочеві, бахчеві, плодові, ягідні культури та виноград |
25 мл/10 л води |
Рослини треба обробляти тричі в сезон, кожні 7-10 днів після появи зав'язки |
Овочеві, бахчеві, плодові, ягідні культури та виноград |
50 мл/10 л води |
Корнева підживка |
Фасування: 1л
Термін придатності: 5років
Виробник: Valagro Італія