Valery Chkalov & nbsp; & nbsp; старовинний популярний сорт вишні.
великі дерева (в & nbsp; висота досягнення 5 & nbsp; - 6 метрів); Крохн у широко пірамідальній формі, з & nbsp; хорошою точністю, середньою щільністю, з & nbsp; вік стає більш розливим і & nbsp; потовщується. ; 6 & nbsp; -8 грам), круглий і nbsp; широкий -серце -укладений у формі, верхній тьмяний. Шкіра тонкого, темно-червоного кольору (з повним дозріванням & nbsp;-максимально чорно-червоним). Сік має інтенсивний темно -червоний колір. Довго розміщені кістки (вагою 0,37 грам), майже круглої форми, кремовий колір, напівспаркований з & nbsp; целюлоза. Середня довжина стебла (4 & nbsp; - 4,5 см), товсті, догори; ягоди міцно прикріплені. & Nbsp; М’якоть темно -червоного кольору, з рожевими венами, соковитим, смак відмінний, десертний тип. Хімічний склад містить: сухі речовини (13,5%), кількість цукрів (10,7%), вільні кислоти (0,6%), аскорбінова кислота (21,5 мг/ 100 г сирої маси).
мета різноманітності є універсальним. Найчастіше він використовується свіжим та в приготуванні їжі у виробництві десертів; Також ягоди добре підходять для збереження. Рівень відсотків середній: плодоношення починається протягом 5 -го року з моменту посадки саджанців. Фрукти дозрівають рано (в & nbsp; перше десятиліття червня). До & nbsp; приклад, у донецькому регіоні України, дозрівання падає на & nbsp; 8 & nbsp; - 10 & nbsp; червень. & Nbsp;
вік рослини, що продається: 2 роки. >
Упаковка: закритий корінь (торфу суміш +плівка).