Урожай редьки лобо з Китаю незвичайної краси. Її називають кавуновим редисом та китайським дайконом. Цей сорт з білою шкіркою, злегка зеленою шийкою (під впливом сонця) і з яскравою кавуново-червоного кольору серцевиною, який при розрізанні виглядає, як стиглий кавун! Великі коренеплоди від 7 до 9 см в діаметрі, мають правильну кулясту форму. М'якуш хрумкий, ніжний і соковитий, з солодким і легким пряним смаком. Навіть ті, хто вважає себе ненависниками редьки, люблять кавунову редьку за гарний зовнішній вигляд і приємну насолоду. Як і всі китайські лобо, він добре зберігається всю зиму, широко використовується в кулінарії, як свіжим, так і смаженим, а особливо маринованим.Цей сорт дозріває через 50-60 днів після сходів, найкраще росте у прохолодну погоду, будучи посіяним у серпні-вересні.