їжак - це акушерки, ягоди повністю дозріли наприкінці липня або на початку серпня (залежно від погоди). & nbsp; кущ досить високий - до 1,5 м, але не надто розкиданий (1–1,2 м). Наявність великої кількості часто розташованих уздовж усієї довжини пагонів гострих шипів характерна. Гілки попелясті-сірі або сірувато-коричневі.
Смак та зовнішній вигляд ягід повністю виправдовують назву. Досягнувши зрілості, вони набувають прекрасного золотистого жовтого або навіть бурштинового кольору (неважливий гусячий-грініс-жовтий). Шкіра тонка, майже прозора, насіння чітко видно під ним. М’якоть м’яка і дуже ніжна. Тому краще збирати мед, коли він повністю відповідає, так що смакові якості з’являються найкращим чином. Форма ягід незвично нагадує грушу.
Порівняно з іншими різновидами, гусячі є досить великими (середня маса ягід-4,5–6 г) і солодка, з чітким ароматом квітки Мед . << Стригуть>. & nbsp; зважена кисла, характерна для культури, ледве помітна. Крім того, & nbsp; мед у вмісті & nbsp; цукор (15-17%) практично дорівнює винограду, а з точки зору & nbsp; вітаміну С значно перевищує чорну смородину, що поступається лише троянді.
Мед має дуже тонку шкіру і м'яку соковиту м’якоть. Він може витримати & nbsp; температуру до -25 ... -30 ° С. Ідеально переносить сухе літо. Одним із недоліків сорту меду є слабка стійкість до грибкових захворювань, але заради дуже смачних ягід & nbsp; цей сорт, садівникам доведеться трохи піднятися на їх скарб.
вік рослини: 1 рік
Упаковка: упаковка: закритий корінь (торфна суміш + плівка)