Цибуля-батун Реді належить до ранніх врожайних сортів, які вирощують, щоб отримати ранню смачну зелень. Культивується по всій території України однаково добре. Висотою 45 см, листя соковите, зелене, має напівгострий смак. Вживати можна тільки зелень або листя разом із цибулинками. Культивується для застосування у свіжому вигляді (додають у салати, супи та інші страви). Також підходить для заморозки, щоб заповнювати взимку дефіцит вітамінів. Цибуля-батун має високу поживну цінність, незамінна в дієтичному харчуванні.
Висівати насіння можна на розсаду або відразу у відкритий ґрунт. Використовувати розсадний метод краще - так рослини менше хворіють. Висаджують розсаду, коли загроза поворотних заморозків мине. Підібрати ділянку для рослин краще з нейтральним або слабокислим ґрунтом, поживним і вологим. Поливати рослини потрібно регулярно і рясно, щоб ґрунт зволожився на глибину 0,2 м. Якщо літо дощове, поливи можна скоротити. Як підгодівлю можна використовувати органіку. Однак вносити добрива потрібно акуратно, оскільки рослина може накопичувати нітрати.