Ранньостиглий французький сорт, з періодом від повних сходів до першого збирання плодів - 50 днів. Рослина кущового типу, що гілкується. Лист невеликого розміру, трикутної форми, слаборозсічений. Плід у початковій фазі розвитку світло-зелений, потім кремово-білий. Форма тарілчаста, із зубчастим краєм. Маса товарного плоду 400-500 г, вони дуже вирівняні, гладкі, із щільною м'якоттю білого кольору. Прекрасно підійдуть всім видів кулінарної переробки. Молоді плоди невеликі, ідеальні для цільноплідного консервування і відмінно зберігають свої якості у замороженому вигляді. На кущі одночасно формується від 4 до 5 патисонів. Сорт високоврожайний, стійкий до хвороб та посухи.