Термін придатності цього товару до 11,2024г. Кількість товару обмежена!
Багаторічна рідкісна овочева культура для захищеного ґрунту. Стебла фіолетові, досить тонкі, гнучкі, довжиною до 2 м. Листя просте, ланцетоподібне, темно-зелене, зі слабким опушенням. Плід яйцевидної форми, ніжно-кремового або лимонно-жовтого кольору, з інтенсивними бузковими смужками, масою до 1300 г. М'якуш соковитий, кисло-солодкий, медово-жовтого кольору зі смаком екзотичних фруктів та ароматом дині. Містить ретинол (вітамін А) та аскорбінову кислоту (вітамін С), якої не менше, ніж у цитрусових. Плоди використовують у свіжому вигляді або для приготування варення.
Насіння пророщують при температурі 28-30 ° С на вологій поверхні в прозорій ємності з кришкою, бажано з додатковим підсвічуванням.Оптимальний термін посіву - кінець листопада - початок грудня, висадка в теплиці - якомога раніше, за умови захисту від заморозків (оптимально - з кінця лютого до початку травня, оскільки з середини травня до середини серпня плоди майже не зав'язуються через довгий світловий день. ). Рослини формують у 1-2 стебла, агротехніка вирощування розсади наближена до баклажану, а після висадки на постійне місце – до томату. Наприкінці літа пепіно пересаджують у горщик і переносять у тепле світле місце.