Термін до 11. 2025р
Новий сорт великого солодкого перцю у формі квадратного дзвону. Величні розміри та товсті стінки з великою кількістю м'якуша роблять його ідеальним для начинки. Особливість цього перцю полягає в красі забарвлення та незвичайному дозріванні від смарагдово-зеленого до темно-фіолетового, що переходить у насичений шоколадно-коричневий. У своїй повній ботанічній зрілості він стає темно-червоним. Формує кубоподібні плоди розміром 10 на 10 см, з чудовою насолодою і ароматом, що досягають ваги 250 г.Стінки завтовшки близько 5 см з красивою шоколадно-червоною м'якоттю. Навіть будучи зібраним зеленим, цей перець такий м'ясистий, солодкий, смачний, ароматний, як і багато інших повністю стиглі перці. Висота рослин близько 50 см. Це ранній «шоколадний» сорт, створений у Північній Кароліні, США. Атлантичне гірське походження, надає рослинам холодостійкість (вони особливо терпимі до прохолодних ночей), посухостійкість та стійкість до захворювань. Починає дозрівати через 75 днів після висаджування розсади.