Персидський Києв Ранній довгий і надійно улюблений український сорт. Смачні соковиті фрукти можна насолодитися з середини -липня. Гармонійне співвідношення цукрів (до 10%) та кислот (0, 9%) створює унікальний смак десерту. Це найкращі персики для приватного та промислового вирощування, оскільки вони мають чудову презентацію та підвищення продуктивності - до 45 кг на дерево. P>
зеленуваті фрукти -yLellow, з червоним рум'янцем, до 80-100 г з кремовим солодким з легкою кислотою.
починає дозрівати з 15-20 липня.
має імунітет до передач і порошкоподібної роси, зимова стійкість до -30 градусів.
Цей сорт характеризується високим рівнем регенерації, швидко відновленим після пошкодження морозу. Переваги раннього персика Києва також включають самостійність, однак, для більшого врожаю можна посадити пару інших сортів. >
Упаковка: закритий корінь (торфу суміш+ плівка)