Перська лоза золото & nbsp; & nbsp; 1994 Сорт канадського відбору. Плоди отримали найвищий рейтинг дегустації 5 балів за солодкий десерт із невеликою кислиною. Делікатна м’якоть дуже соковита, гостра, ароматна. Назва персика не перекладається як золоте вино, на смак воно не має аналогів у світі і включено до 20 найкращих сортів для промислового вирощування.
дерево до 3 м. < /p>
великі фрукти, до 200-300 г, жовтий, з червоним рум'яна та & nbsp; помаранчева жовта плоть, соковита, дуже солодка і ароматна. Плоди зберігаються до 4 днів після збирання.
лякаючі з кінця липня, через 2 роки після посадки. градусів (з притулком).
стабільна & nbsp; до пудрової роси та кучерявого.
Епоха рослини, що продається: 2 роки.
Упаковка: Закриття кореня (торфна суміш +плівка)