Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:
Садовий центр: вівторок-неділя
        з 8:30 до 14:00

Інтернет магазин з 8:30 до 16:00 
Вихідний ПОНЕДІЛОК
0
Мій кошик
Каталог
Самовивіз із магазину — безкоштовно

Новою поштою по Україні від 70 грн.

У Суботу-Неділю доставка Новою поштою до ПОШТОМАТ до 30кг 50грн.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Редис Селеста F1 /2г/ Професійне насіння

В наявності
Артикул: 3801
19.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Опис

Редис Селеста F1 – популярний ранній гібрид типу Сора, виведений голландськими селекціонерами компанії Enza Zaden.

Тривалість вегетаційного періоду від посіву до збирання врожаю – 20-25 днів. Демонструє стабільні врожаї при всесезонному вирощуванні як у відкритому, так і закритому грунті. Оптимально підходить для органічного землеробства. Рекомендована густота посіву – до 250 сем/кв.м. Має стресостійкість, швидко пристосовується до будь-яких умов вирощування та агротехніки. Стійкий до пероноспорозу та інших захворювань. Потенціал урожайності – 3-4 кг/кв. Коренеплоди вирівняні за розміром, красивою, округлою формою з невеликими хвостиками та компактною листовою розеткою. Шкірка яскраво-червона, гладка, тонка та міцна. Колір не змивається. М'якуш білий, однорідний, без порожнеч і прожилок. Зберігає пружність та освіжаючий смак після збирання при зберіганні в прохолодному, темному місці. У плодах міститься багато корисних речовин, тому вони ідеально підходять для поповнення дефіциту вітамінів і приготування свіжих салатів. Гібрид вирощують для реалізації, отримання ранньої продукції та використання у кулінарії.

Особливості сорту редису Селеста F1: дозріває за 20-25 днів; всесезонне вирощування; висока стресостійкість; пластичність до умов вирощування та агротехніки; не схильний до пероноспорозу, стрілкування; врожайність – 30-40 т/га; високий вихід товарної продукції, що можна вирощувати на пучок.

Вгору