Багаторічні рослини ревеню - витривалі, довготривалі доповнення до вашого двору. За тижні до того, як щось дозріє, ви можете насолоджуватися ароматом хрустких червоно-зелених стебел ревеню. Красиві рослини ревеню, з їх величним, зморшкуватим зеленим листям на довгих стеблах, вписуються в найвишуканіші квіткові або чагарникові групи. Його використовують для приготування джемів, желе, мармеладу, пудингів, різних десертів, компотів, киселю, квасу, начинок для пирогів, пюре, вінегрету, салатів, каші, борщу (замінюючи помідори), розсольника (замість солоних огірків), соусів дичини і навіть морозива. Ви навіть можете зробити вино з ревеню або заморозити його щоб насолодитися пізніше цього року.
Пам'ятайте: стебла ревеню є єдиною їстівною частиною рослини; листя містить отруйну щавлеву кислоту, тому обов'язково відрубайте їх і викиньте. Насіння висівають на розвідувальну грядку. Їх можна посіяти пізньої осені по замерзлій землі.