Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:
Садовий центр: вівторок-неділя
        з 8:30 до 14:00

Інтернет магазин з 8:30 до 16:00 
Вихідний ПОНЕДІЛОК
0
Мій кошик
Каталог
Самовивіз із магазину — безкоштовно

Новою поштою по Україні від 70 грн.

У Суботу-Неділю доставка Новою поштою до ПОШТОМАТ до 30кг 50грн.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Шпинат Рембрант F1 /1г/ Професійне насіння

В наявності
Артикул: 1318
9.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Опис

Новинка середньоранного гібриду шпинату універсального призначення від компанії Bejo Zaden, Нідерланди. Вегетаційний період рослин — 56 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому ґрунті у весняний і осінній період. Шпинат формує гладке листя овальної форми і темно-зеленого забарвлення. Рекомендований для використання в домашній кулінарії. Гібрид цінується за якісну зелень і стійкість рослин до цвітушності. Рекомендації по вирощуванню Шпинат належить до скоростиглих холодостійких культур, його насіння починає проростати вже при температурі 4–5 °С. Тому до посіву насіння шпинату в відкритий ґрунт можна приступати ранньою весною, як тільки прогріється ґрунт. Також можна проводити і підзимні посіви. Вирощувати шпинат рекомендується на багатих поживними речовинами ділянках, де до цього росли овочеві культури, під які вносилися органічні добрива. Кращі врожаї шпинат дає при вирощуванні на суглинистому або піщаному ґрунті, за умови регулярного поливу. Оптимальні терміни для посіву шпинату — початок травня–кінець червня. Найбільш підходяща схема посіву — рядовим способом, з відстанню між рядками 20–25 см. Глибина загортання насіння — 1,0–1,5 см, норма висіву — 4–5 г/м². Через кілька днів після того, як з'являться сходи шпинату, слід пропушити ґрунт і провести проріджування рослин, яке необхідно повторювати в міру росту рослин. Отриману в результаті проріджування зелень можна використовувати в кулінарії. Крім систематичного проріджування, догляд за шпинатом повинен включати видалення бур'янів, розпушування ґрунту, внесення добрив і стабільне зрошення.

Вгору