Яскрава суміш, що представляє широку різноманітність високоякісних столових сортів гарбуза різних форм та забарвлень. Сім Сімеонів складається з 7 сортів гарбузів, які визрівають у кліматичних умовах України та дають найсолодші, найсмачніші плоди, універсальні у використанні. Marina di Chioggia, або Морський гарбуз із великими сіро-зеленими плоскими тюрбанами, дуже грубо бородавчастими з великими виступами, середньою вагою 4,5 кг. Дуже смачна, суха, помаранчева багата солодка м'якоть. Смачна запечена, в супах, кашах або в пирогах. Якщо її правильно прибрати з грядки та підготувати до зберігання, то кажуть, що цей гарбуз буде зберігатися протягом 2-3 років.Дозріває через 95 днів після сходу. Цукерка – дуже солодкий, високоврожайний, порційний, середньостиглий сорт (115-138 днів). Плоди круглі, трохи шорсткі, сегментовані, середня маса плодів 1,2-1,8кг (до Зкг). М'якуш дуже соковитий і солодкий, м'який, червоно-жовтогарячий з підвищеним вмістом цукру, каротину.