Smart Grow Вегетація – якісний регулятор росту на основі гумату калію. Він поєднує в собі високий вміст азоту та збалансований комплекс фосфору, калію та мікроелементів. Завдяки цьому, Smart Grow Вегетація стимулює інтенсивний ріст і розвиток рослин та підвищує стійкість до стресових чинників середовища. Регулятор росту Smart Grow Вегетація підвищує імунітет рослин до патогенів, а також впливу стресу природного походження (заморозки, посуха тощо). Цей регулятор росту сприяє швидкому засвоєнню поживних речовин з ґрунту, при цьому добре комбінується з протруниками.
Склад: гумат калію 150 г/л, фульвокислоти 15 г/л, амінокислоти 10 г/л, N 30 г/л, P2O5 10 г/л, K2O 10 г/л, мікроелементи 5 мг/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград.
Переваги:
- сприяє швидкому укоріненню розсади, саджанців і живців;
- зміцнює вегетативні органи культурних рослин;
- збільшує кількість генеративних бруньок і, згодом, плодів;
- сприяє швидкому засвоєнню поживних речовин з ґрунту;
- стимулює ріст і розвиток меристемних (твірних) тканин, кущіння, появу бокових пасинків;
- покращує дихання та живлення рослини, стимулюючи її інтенсивний ріст і розвиток;
- добре комбінується з протруйниками;
- сприяє відновленню рослин від дії стресу;
- підвищує імунітет рослин до патогенів, а також впливу стресу природного походження (заморозки, посуха тощо).
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА
|
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ
|
ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ
|
ФЕРТИГАЦІЯ
|
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га
|
ПОЛЬОВА ГРУПА
|
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка)
|
Фаза кущення (ВВСН 20-29)
|
2,0-2,5
|
*
|
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39)
|
2,02,5
|
*
|
Фаза молочної стиглості (ВВСН 73-75)
|
2,0-2,5
|
*
|
Кукурудза
|
Фаза 2-4 листа (ВВСН 8-12)
|
2,0-2,5
|
*
|
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28)
|
2,0-2,5
|
*
|
Соняшник
|
Формування 2 пари листків
|
2,0-2,5
|
*
|
Формування 4-5 пари листків
|
2,0-2,5
|
*
|
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця)
|
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35)
|
1,5
|
*
|
Фаза закладання квіток (ВВСН 51-55)
|
2,0
|
*
|
Ріпак, гірчиця, льон
|
Формування розетки («ялинки») – початок стеблування
|
2,0- 2,5
|
*
|
Бутонізація
|
1,5 – 2,0
|
*
|
Цукровий і кормовий буряк
|
Формування «вилочки»
|
1,5-2,0
|
*
|
Формування 4-6 справжнього листа
|
2,0-2,5
|
*
|
Змикання листя в ряду
|
2,0-2,5
|
*
|
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон)
|
Формування 1-3 справжнього листка
|
1,5-2,0
|
*
|
Початок формування – вилягання стебел
|
2,0-2,5
|
3,0-4,0
|
ОВОЧЕВА ГРУПА
|
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква
|
Фаза активного росту
|
2,5
|
3,0-4,0
|
Фаза цвітіння
|
1,5
|
4,0
|
Фаза формування плодів — ріст плодів
|
2,0
|
4,0
|
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА
|
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград
|
Фаза початок вегетації – ріст пагонів
|
2,0-3,0
|
3,0-4,0
|
Фаза бутонізації
|
2,0-3,0
|
3,0-4,0
|
Фаза цвітіння — зав'язування плодів
|
1,5-2,0
|
3,0-4,0
|
ТЕПЛИЦЯ
|
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів)
|
Фаза активного росту
|
300-400 мл/100 л води
|
*
|
Фаза цвітіння
|
250-300 мл/100 л води
|
30-40 мл на 1 сотку
|
Фаза росту плодів
|
400-500 мл/100 л води
|
30-40 мл на 1 сотку
|
Фасування: 1л
Термін придатності: 3роки
Виробник: Лібра Агро Україна