4 сплющена поверхня. Шкіра синя, з синюватним інтенсивним восковим покриттям. Целюлоза десерту кисла смаку (кисла вимовляється), повністю без гіркоти, з приємним легким ароматом. Плоди містять: вітамін С (38 мг%), вітамін Р (533 мг%), кислота (2,6%), цукор (5,4%). Універсальне використання різноманітності: свіжа, обробка. Плоди дозрівають у середині червня (приблизно від 17 до 22-го). m in & nbsp; вік 10 років), компактний, в & nbsp; більшість випадків & nbsp; - напів -атомні, з & nbsp; овальна корона. Як правило, в & nbsp; перші 3 & nbsp; - 4 роки цієї жимолості ростуть повільними темпами, досягаючи & nbsp; більше 70 & nbsp; див. & Nbsp; див. & Nbsp; але в наступні роки Зростання активується не & nbsp; лише at & nbsp; лише at & nbs; висота; та & nbsp; Пагони прямі, тонкі, зелені, з & nbsp; антоціанний відтінок. Листя витягнутої форми, світло-зеленого кольору, щільно сидить на & nbsp; втечі.
Сорт-це раннє та nbsp; високопродуктивне. Плодування починається з & nbsp; 3 & nbsp; -4-го року. Середня продуктивність & nbsp; - 2,5 & nbsp; - 3 кг/кущ. Різноманітність морози та & nbsp; стійкі до захворювань та & nbsp; шкідники.
жимолость є самоефективною, тому йому потрібно & nbsp; перехресне поколювання будь -якого іншого класу.
Вік проданої рослини: 1 рік.
Упаковка: контейнер R-9.